Tojzán Méhészet

A többszörösen díjnyertes pécsváradi Méhészet.

Ajándékcsomagajainkban megtalálható Tojzán méhészeti termékek

Az akácméz Hungarikum! Nem véletlenül… Az akácméz robinint és akacint tartalmaz, ezért jó általános fertőtlenítő hatása van, méregtelenítő és köhögéscsillapító hatású. Gyomorsav túltengés esetén is hatásos lehet. Az akácmézben lévő gyümölcscukornak májregeneráló hatása van.

A gesztenye méz fogyasztása jó hatású a vérszegénység ellen, kimerültség, legyengült állapot és étvágytalanság esetén egyaránt. A gesztenye méz rendszeres fogyasztása megakadályozza a trombózisok kialakulását és visszértágulat, érgyulladás esetén külsőleg is alkalmazható.

A többszörösen díjnyertes pécsváradi Tojzán Méhészet kiváló akácmézét rejti ez a kedves, mackó alakú üveg. A gyerekek imádni fogják!

A medvehagyma hatalmas területen tenyészik a Mecsekben. A vöröshagymával való rokonsága és mézének hasonlósága alapján joggal mondható, hogy gyógyító hatással van a légzőszervi megbetegedésekre. Értékes hatóanyagainak köszönhetően kiváló erősítőszer, szívvédő hatású. A medvehagyma méz gátolja az érelmeszesedést és tisztítja a vért. Kedvezően hat a gyomorra és a bélrendszerre, de köhögés esetén is kiváló, valamint reumás betegségek ellen is igen jó hatású.

Kosár