Termék Információk

A joyous PACK ajándékcsomagokba kizárólag kiváló minőségű termékek kerülnek! Ajándékozz örömet szeretteidnek, a mosolyt mi garantáljuk 🙂 

Amit minden ajándékcsomagunkban megtalálsz… Hazai kistermelők prémium minőségű, természetes összetevőkből készült kézműves termékeit.

Ez itt egy vegyszermentes zóna!

Te is szeretnéd a természet adta káprázatos alapanyagok által nyújtott lehetőségeket kiaknázni?

Az IKON termékek kizárólag természetes alapanyagokból, pálma olaj mentesen, vegyszer- és tartósítószer nélkül, saját receptúra alapján, kézzel készülnek. Neked!

Ajándékcsomagajainkban megtalálható IKON termékek

Kézműves, prémium minőségű termékek, belga, francia és spanyol csokoládéból. Tartósítószer és glutén mentes, kizárólag természetes alapanyagokból.

Ajándékcsomagajainkban megtalálható CSilli Choco Bons termékek

Jónás Szabolcs saját termelésű, kiváló minőségű kistermelői gyümölcsborai és házi szörpjei kézzel válogatott gyümölcsökből.

Ajándékcsomagajainkban megtalálható Jónás termékek

Jónás Szabolcs saját termelésű, kiváló minőségű, kézzel válogatott gyümölcsből, reduktív eljárással készült, díjnyertes kistermelői gyümölcsborai:

Napvirág manufaktúra

 • Napvirág fürdőgolyó – levendula 90 g
 • Napvirág fürdőgolyó – narancs 90 g
 • Napvirág holt-tengeri természetes fürdősó – levendula 350 g
 • Napvirág natúr kozmetikum nyuszis csomagban
 • Napvirág parajdi természetes fürdősó – rózsa 350 g

Kiváló minőségű, kézzel készült egészséges és finom termékek, helyben megtermelt zöldségekből gyümölcsökből Magyarország déli, napsütötte vidékéről.

Gondosan válogatott, hazai alapanyagokból készült mindenféle színező és adalékanyag valamint tartósítószer mentes finomságok.

A legjobbaknak a Legjavából!

Ajándékcsomagajainkban megtalálható LEGJAVA termékek

A FLOq prémium minőségű kézműves vajas kekszek kizárólag természetes összetevőkből, mesterséges adalékok nélkül, négyféle változatban készülnek.

A vaníliás, diós, vörösáfonyás és narancsos-korianderes kekszek lelkét a valódi Bourbon vanília és az utánozhatatlan vaj adja.

Exkluzív csomagolásával jól illeszkedik a hazánkban egyre igényesebb teázási és kávézási szokásokhoz. 

Ajándékcsomagajainkban megtalálható FLOq termékek

A Luis Tea valódi szenvedélyből született. Egy csészében felfedezhetjük a több ezer éves végtelen keleti bölcsesség és a szüntelen változó szépség világát.

Luis pontosan 2008-ban álmodta meg az új, minőségi, prémium magyar brandet, vagyis a Luis Tea Collections-t, melynek minden egyes darabja különleges alkalommá változtatja a szürke hétköznapokat. 

Ajándékcsomagajainkban megtalálható LUIS termékek

Egy teljesen új pincészet, a Szálkai LAJVER hozott új színt a Szekszárdi borvidék életébe, a festői Lajvér patak völgyében, amely egyik pillanatról a másikba robbant be a köztudatba, mely nem csupán modern csomagolásával, új ízvilágával, de teljes gondolkodásmódjában is egy új, mondhatni avantgárd színfoltot jelent a hazai borok palettáján.

Ajándékcsomagajainkban megtalálható LAJVER termékek

ENBÉ Natural Beauty

 • ENBÉ baba szappan 100 g
 • ENBÉ csipkebogyó szappan 100 g
 • ENBÉ gránátalma éjszakai arckrém 40 ml
 • ENBÉ meggyvarázs gyerek sampon 250 ml
 • ENBÉ narancsvirág fürdőgolyó 60 g
 • ENBÉ vörös szőlő nappali arckrém 40 ml
Kosár