LUIS COLLECTIONS

A Luis Tea valódi szenvedélyből született. Egy csészében felfedezhetjük a több ezer éves végtelen keleti bölcsesség és a szüntelen változó szépség világát.

Luis pontosan 2008-ban álmodta meg az új, minőségi, prémium magyar brandet, vagyis a Luis Tea Collections-t, melynek minden egyes darabja különleges alkalommá változtatja a szürke hétköznapokat. 

Ajándékcsomagajainkban megtalálható LUIS termékek

Elegáns, díszdobozos csomagolású, vastag csokoládéval bevont, prémium minőségű áfonya, 59% étcsokoládéval. Minden korosztály számára!

Modern, különleges csomagolású ajándék, minden korosztály számára! Vastag csokoládéval bevont, prémium minőségű áfonya, 59% étcsokoládéval. Ellenállhatatlan ízvilágú!

Joghurtos fehércsokoládéval gazdagon bevont banán chips a különlegességek kedvelőinek.

Díszdobozos teakülönlegesség. Erdei gyümölcs tea, mely gazdag ízét a hibiszkusz, az almadarabok, a bodzabogyó, a ribizli, a fekete ribizli, a szeder, az eper és a szőlő adja.

Kalocsai motívumokkal díszített, dekoratív csomagolású, prémium minőségű gyümölcstea. Hibiszkusz, eper, málna, csipkebogyó, alma, narancshéj összetevőinek köszönhetően különleges élményt nyújt a gyümölcsteák kedvelői számára.

Vastag csokoládéval bevont, prémium minőségű mandula, belül tejcsokoládéval, kívül fehércsokoládéval mártva. A Szent István Bazilikát ábrázoló (Buda és Pest) feliratú, dekoratív díszdobozban.

Különösen erős, szicíliai stílusú kávékeverék. Ez az espresso kávé a legjobb választás annak, aki szeretne egy igazán különleges kávét tölteni a csészéjébe.

Kosár