LEGJAVA

Helyiből a legjobbat…

Kiváló minőségű, kézzel készült egészséges és finom termékek, helyben megtermelt zöldségekből gyümölcsökből Magyarország déli, napsütötte vidékéről.

Gondosan válogatott, hazai alapanyagokból készült mindenféle színező és adalékanyag valamint tartósítószer mentes finomságok.

A legjobbaknak a Legjavából!

Ajándékcsomagajainkban megtalálható LEGJAVA termékek

Pikáns ízesítésű eperszósz mentával, borssal, balzsamecettel fűszerezve. Friss bordányi eperből készül! Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz.

A legjobb minőségű, egészséges és finom gyümölcsből készült. Válogatott, hazai, helyi alapanyagokból mindenféle színező és adalékanyag valamint tartósítószer mentes eperlekvár a fehércsokoládé csodálatos ízével kombinálva.

Az édes és fűszeres alma chutney ízvilága nagyon intenzív, csirke és hal kellemes kísérője. Adhatjuk hideg és meleg, sült és főtt húsokhoz, különleges sajtokhoz, sült vagy grillezett zöldségekhez. A vegetáriánusok fogyaszthatják önmagában, egy kis barna- vagy vadrizzsel körítve. Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz.

Az édeskés, gazdagon fűszerezett gyümölcsös szósz, vagyis a chutney szilvás változata tökéletes kísérője a sertés- és vadhúsoknak, halaknak, kacsának, sajtoknak, zöldségfasírtoknak. Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz.

Minőségi, száraz pezsgővel és friss, zamatos kunsági gyümölcsből készül ez a csodálatos őszibaracklekvár. Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz.

Kosár