FLOq prémium kekszek

A FLOq prémium minőségű kézműves vajas kekszek kizárólag természetes összetevőkből, mesterséges adalékok nélkül, négyféle változatban készülnek.

A vaníliás, diós, vörösáfonyás és narancsos-korianderes kekszek lelkét a valódi Bourbon vanília és az utánozhatatlan vaj adja.

Exkluzív csomagolásával jól illeszkedik a hazánkban egyre igényesebb teázási és kávézási szokásokhoz. 

Ajándékcsomagajainkban megtalálható FLOq termékek

Tradicionális, toszkán mandulás mártogatnivaló kemény keksz. Eredeti toszkán recept alapján. Kávéhoz, teához vagy esetleg édes borhoz ajánljuk. Minőségi alapanyagokból, kézzel készült, “E”-mentes. Mártogatós keksz, keménysége miatt önmagában fogyasztani nem javasolt!

A cheddar sajt és a rozmaring kellemes harmóniája jellemzi ezt a sós kekszet, amelyet ajánlunk kiváló borok mellé, jó beszélgetésekhez. Természetesen hazai sajtból… Great Taste Award nyertes, minőségi alapanyagokból, kézzel készült keksz! “E”-mentes!

Vörös áfonyás, minőségi alapanyagokból, kézzel készült keksz. Különlegessége, hogy főként mandulaliszttel készül. A nádcukor a sütés után kellemes aromát ad a keksznek. A savanykás vörös áfonya darabkák aromája nagyon jól kiegészíti a keksz nem túl édes ízét. “E”-mentes!

Kosár