Pezsdítő

22.930 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img
Kategória:

Különleges ajándékcsomag pezsgővel

 

Különleges ajándékcsomaghoz különleges pezsgő is dukál! Így került bele ez a móri különlegesség, a világ első Generosa pezsgője, mely Asti eljárással készült!

 

Paulus Borház – Generosa Extra Dry pezsgő – A világ első Generosa pezsgője, mely Asti eljárással készült, 13-as alkoholfokkal, a Generosahoz illő markáns fajtajelleggel és illatokkal kényeztet minket. Az eljárásnak és a fajtának köszönhetően egy nagyon kalandos és egyedülálló pezsgőzési élményben lesz részünk már az első kortynál. Extra dry.

ChocoMe Tejcsokoládé mandulával, kókusz forgáccsal és csoki pasztillával (110g) – Prémium 43%-os tejcsokoládé fahéjas, cukros mandulával, kókusz forgáccsal és étcsokoládé pasztillával. Kézműves csokoládé.

Kaldeneker Lekvárosház – Füttyentős sárgabaracklekvár (312ml) – Igazi különleges lekvár ez, melyet fütyülős barackpálinkával tettek még finomabbá. Sütihez, fagyihoz vagy reggeli kalácshoz ajánljuk.

Fabric Csokoládé Viento tejcsokoládé mandulaolajjal és karamellizált kakaóbabbal (60g) – 2016-ban ez lett a legszebb csomagolás az AOC londoni világversenyén, a csokoládé pedig bronzérmet nyert. Nem tartalmaz aromát, színezéket vagy bármilyen más nem természetes ízesítést!

Luis Mandula tejcsokoládés tiramisu bundában (Buda-Pest 90g) – Vastag csokoládéval bevont, prémium minőségű mandula, belül tejcsokoládéval, kívül fehércsokoládéval mártva. A Szent István Bazilikát ábrázoló (Buda és Pest) feliratú, dekoratív díszdobozban.

Gyönyörű díszdoboz – kézzel készítve 

Kosár