Pannónia

36.500 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img
Kategória:

Borválogatás tolótetős faládában

 

Szende Pince Portugieser 2020 (száraz, 0,75l) – Villány hagyományos fő fajtája, a leglágyabb vörösboraik közé tartozik. Rubin színű, könnyed, bársonyos bor, melynek frissessége és gyümölcsössége lágy tanninal párosul. Reduktív technológiával készül, fahordós érlelést nem kap.

Évjárat: 2020

Alkohol: 13,5%

Száraz, 0,75l

Villányi Borvidék

 

Tringa Borpince Diablo 2016 (száraz, 0,75l) – A Tringa Borpince legjellemzőbb tételei, a Kékfrankos, a Cabernet Sauvignon és Merlot alkotják legkedveltebb házasításukat – tulajdonképpen birtokborukat. Színe mély bíborvörös, illatában cseresznyére, meggyre, szamócára és ibolyára emlékeztető jegyeket fedezhetünk fel, diszkrét tölgyes aláfestéssel. Ördögien gyümölcsös, tüzes, SZEKSZÁRDI!

Évjárat: 2016

Alkohol: 13%

Száraz, 0,75l

Szekszárdi Borvidék

 

Grócz Pincészet Kobal 2018 (száraz 0,75l) – Cabernet Sauvignon. A selymesen zamatos kortyok mellett ha behunyjuk a szemünket, akkor egy igazi időutazásra hív minket: vissza 2018-ba! A szubmediterrán éghajlatú Villányi Borvidék siklósi felére, a Tenkes-hegy déli lankáira. Vissza egy igazi forró, tüzes nyárba, amelyből aztán a színes őszbe kanyarodva gyönyörű, érett és ízletes szőlő várta, hogy bor készülhessen belőle! Nem titok: az ilyen évjáratokban olyan alapanyag születik, amivel aztán a borásznak álom dolgozni! Spontán, nyílt kádas erjesztéssel készült és derítetlenül, szűretlenül került a palackba. Áradnak belőle az édes illatok: az aszalt gyümölcsök, lekvárosság, a tagadhatatlan fűszerpaprikás jeggyel karöltve. Ízében pedig a testes korty selymes bársonyossággal párosul.

Évjárat: 2018

Alkohol: 13%

Száraz, 0,75l

Villányi Borvidék

 

Hetényi Pincészet Tábornok 2017 (száraz, 0,75l) – Prémium Kékfrankos. A kékfrankos szőlő nem csak hálás fajta, de igen sokszínű is. Rozé bortól kezdve, a kellemes és lágy vörösön át, az egészen testes nagy borig szeret a gazda keze alá dolgozni! Tábornok borukat elegáns, mégis könnyed felfogásban készítették. Alkohol tartalma nem tolakodó, a bor kerek, mégis gyümölcsös. A tétel értékét növeli, hogy a megkülönböztetett szekszárdi palackban hozzák forgalomba, amit csak a magas minőségű kadarkák, kékfrankosok és bikavérek érdemelhetnek meg.

Évjárat: 2017

Alkohol: 13,5%

Száraz, 0,75l

Szekszárdi Borvidék

 

Szende Pince Kopár Villányi Franc 2017 (száraz, 0,75l) – Alacsony tőketerheléssel, október közepén szüretelték a Kopár dűlőben. Fajélesztős beoltással, kóracél tartályban erjedt és 24 hónapig érlelődött 500 literes új magyar tölgyfahordóban. Izgatott várakozás előzte meg a 2017-es évjáratú 100% Kopár Villányi Franc borukat, hiszen már korán látszódott, hogy ez egy különleges évjárat lesz. A sejtés igazolást nyert, mert a 2017-es évjáratú Kopár boruk bekerült a Villány Franc TOP12-be, ami hatalmas elismerés a pincészetnek!

További, büszkeségre okot adó díjak:
– Vinalies Internationales – Párizs 2021 -Nemzetközi borverseny – ARANY
– Vinagora 2021- ARANY
– Pannon Borrégió 2021 – TOP25

Évjárat: 2017

Alkohol: 15%

Száraz, 0,75l

Villányi Borvidék

 

Tringa Borpince Blauburger 2017 (száraz, 0,75l) – A fajtát a kékoportó és a kékfrankos keresztezésével hozták létre. Nánai tetőn termett szőlőből, kis tételszámban készült vörösbor. Finoman fűszeres, bogyós gyümölcsökre emlékeztető zamat és visszafogottabb csersavak jól fogyasztható, könnyű ivású borrá teszik ezt a tételt. A baráti beszélgetések bora, belépő a komolyabb tételek világába!

Évjárat: 2017

Alkohol: 14%

Száraz, 0,75l

Szekszárdi Borvidék

6 palackos, tolótetős italláda

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pannónia” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár