Füttyentős

15.480 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img

Ajándékcsomag hazai termékekkel

 

Zwack Unicum (0,2l) – Az Unicum hungarikum. Az előállításához használt több, mint 40-féle gyógynövény és fűszer mind az öt kontinensről válogatott: jelentős részük a Kárpát-medencéből, de Marokkóból, Kínából, Indiából, Srí Lankából, Indonéziából, Nigériából, Amerikából és Ausztráliából is szereznek be értékes alapanyagot. Ezeket a különleges növényeket a mai napig kézzel mérik ki, sőt, egyes alapanyagokat maga a Zwack család adagolja. Az Unicum végleges ízét a tölgyfahordós érlelés adja meg. Ez a különleges eljárás 1790-től kíséri el a likőr történetét.

Díszdobozos paprikamalom (édes+csípős, 2 x 50g) – Édes és csípős, I. osztályú kalocsai őrölt paprika egy mutatós – paprikamalmot ábrázoló díszdobozban. Gluténmentes üzemben készült.

Kaldeneker Lekvárosház – Füttyentős sárgabaracklekvár (312ml) – Igazi különleges lekvár ez, melyet fütyülős barackpálinkával tettek még finomabbá. Sütihez, fagyihoz vagy reggeli kalácshoz ajánljuk.

Heaven Chocolate – Szarvas tábla tejcsokoládé (100g) – Egy 41%-os prémium tejcsokoládéból készült markáns táblát ékít ez a szarvas az állatkedvelők és a vadászok örömére. Kitűnő kézműves csokoládé Pécsről.

 

Jellegzetes hazai ízek találhatók ebben a csomagban, mely szép céges ajándék is lehet!

Kosár