Barista

18.900 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img
Kategória:

Ajándék uraknak faládában

 

Zwack Unicum Barista (0,2l) – Az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből, arabica kávé kivonattal és párlattal, tölgyfahordóban érlelt Unicum. Ez az Unicum Barista. A keserűlikőr-fogyasztás és a kávézás egyaránt évszázados múltra tekint vissza számos európai országban, így Magyarországon is. Ezt a két hagyományt egyesíti innovatív módon az Unicum Barista, amelynek fő alkotóelemei az Unicum és az arabica kávé. Az arabica kávé egy része, egy Costa ricai magyar ültetvényről származik, mely a Bányai nevet viseli. Az ital tölgyfahordós érleléssel nyeri el végleges karakterét.

Kaldeneker Lekvárosház Fahéjas mandulaszemek (160g) – Mennyei édességet kínálunk: ropogós mandulaszemek fahéjba burkolva. Nagyon mutatós és isteni finom!

Sweetic Krémes karamella (150g) – Krémes, fenséges ízű karamella süteményekhez, hobby bonbonkészítéshez – vagy önmagában, csak mert szereted:)

Basilur The island of tea special Ceylon fekete tea (25 filter) – Testes fekete tea, gazdag mézes illattal. Különösen jól illik a reggeli és délutáni étkezésekhez.

Egyedi tolótetős faláda (21,5 x 25,5 x 9,5cm)

Kosár