EnglishGermanHungarian

A csipkés - Limitált kiadás!

14.200 Ft

Ebben a kategóriában:
Tetszik ez a termék? Oszd meg másokkal is:

A csomag tartalma

Egyedi ajándék hölgyek részére

 

Deepak Chopra MD – Az élet hét törvénye – A siker és a gazdagság nem feltétlenül kemény munka eredménye – sokkal inkább hét ezoterikus törvénynek köszönhető. Erről a hét törvényről és mindennapi életünkben történő alkalmazásukról szól a könyv.

A sikernek sok arca van: az anyagi gazdagság csak az egyik összetevője. A jó egészséget, az erőt, az életkedvet, a kapcsolatok kiteljesítését, a teremtő szabadságot, az érzelmi és lelki kiegyensúlyozottságot, a jó közérzetet és a gondolatvilág békéjét is magában foglalja.

Az élet hét törvénye világhírű bestseller ezen exkluzív kiadásán keresztül könnyen megismerkedhetünk Chopra legfőbb tanításaival. Ha elvégezzük a fejezetek végén található napi gyakorlatokat is, képesek leszünk erőlködés nélkül szert tenni a korlátlan bőségre, és minden törekvésünkben megtapasztalhatjuk a sikert!

Az élet hét törvényének mindegyike hatalmas erőt jelent, általuk önmagunk mesterévé válhatunk. A törvények egyben az élet szellemi irányelveit is képviselik, így életünket egyre tartalmasabbá, örömtelivé és minden tekintetben bővelkedővé teszik.

Luther Teaház Almás mézeskalács-Rooibos tea üvegben (60g) – Gazdagon dekorált és szemet gyönyörködtető tea. Friss gyömbéres mézeskalács és az édes narancs tovább bolondítva olyan egzotikus összetevőkkel mint a bors és a koriander. Minden bizonnyal leveszi a lábukról még a kritikus ínyenceket is.

Luis Vörösáfonya étcsokoládéban – visszazárható tasakban (90g) – Igazi ünnepi csemege különleges csomagolásban! Az étcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 56%, a csokoládé bevonat legalább 45%.

Luther Teaház Belga forró tejcsokoládé pasztilla (80g) – Elkészítés: 2dl hideg tejben elkeverünk egy adag (40g) csoki pasztillát és felforraljuk. Tetejét tejszínhabbal, pillecukorral díszíthetjük.

Csipke mintás díszdoboz

Termékeink alkohol tartalmú italokat tartalmazhatnak.
Alkohol fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Elmúltál már 18 éves?