Csini

10.760 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img

Csinos ajándékcsomag nőknek

 

Csinos és különleges. Kitűnő tejcsoki, mesterséges anyagoktól mentes csipkebogyó szörp, díszdobozos prémium tea és szappanrózsa. Ki tud ennek ellenállni?

 

Méhes-Mézes Csipke szörp (0,5l) – A csipkebogyóról régóta tudjuk, hogy több C -vitamint tartalmaz, mint a citrom, egyes vidékeken hazai citromnak is nevezik. A népi hiedelem szerint jó hatással van a nyálkahártya és a bőr egészségének megőrzésében. Különösen ajánlották fizikai megterhelés, betegség időszakában. A prémium minőségben, különlegesen szép, hagyományőrző csomagolásban forgalomba kerülő szörp nemcsak üdítően finom ital, de fogyasztásával hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez is! A természetben fellelhető csipkebogyó értékes összetevőivel, kiegészítve a méz jótékony hatásával. Tartósítószert, színezéket és egyéb mesterséges anyagot nem tartalmaz!

Stühmer Tejcsokoládé (90g) – Kakaó szárazanyag-tartalom legalább 42%. A Stühmer kiváló minőségű termékeiben a sokéves tradíció és az odafigyelés jelenti a minőség garanciáját.

Szappanrózsa szív 6 darabos (10 cm átmérő)

Luis Mosolygós narancs tea (60g) – Lédús vérnarancs ízvilágú prémium teakeverék. Összetevők: citromhéj, narancshéj, csipkebogyó, hibiszkusz, alma darabok, sáfrányos szeklice.

Piros díszdobozban fehér szatén szalaggal

Kosár