Levendula álom

11.990 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img

Levendulás ajándék hölgyeknek

 

English Tea Shop Youthful Me – Fiatalító bio tea (20 filter) – Koffeinmentes bio tea. Összetevők: Hibiszkusz, csipkebogyó, ezüsttövis, eper, fekete áfonya és szeder. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik!

Kneipp Mineral bath salt lavender (500g) – Élvezd a nyugodt fürdőt a Kneipp Levendula fürdősóval, mely segíti az elméd és tested ellazulását. A Kneipp Lavender fürdősó nagy mennyiségű illóolajat tartalmaz, amely táplálja és hidratálja a bőrt, megnyugtat és elősegíti az egyensúlyt. A Kneipp fürdősók természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Alkalmazás: Önts ¾ kupaknyi fürdősót a 36-38 fokos fürdővízhez és várj, amíg feloldódik! Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Kb. 8-10 fürdőhöz elegendő.

Rubis Luxury lavender soap (115g) – Élvezd a tisztaság és frissesség érzését a Rubis levendula szappannal. Kiváló minőségű levendula illatú szappan minden bőrtípusra. Gyengéden tisztít és hidratál, természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

Provence fields levendulás poharas illatmécses (100g) 

Elbűvölő ajándék különleges alkalmakra

 

Kosár