Baranya aranya

23.460 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img
Kategória:

Prémium ajándék Baranyából

 

Valódi kézműves ajándékcsomag, mely kizárólag baranyai termelők gondos keze alól kikerült, kiváló minőségű termékekből lett összeállítva.

 

Szende Pince Kopár Villányi Franc 2017 (száraz, 0,75l) – Alacsony tőketerheléssel, október közepén szüretelték a Kopár dűlőben. Fajélesztős beoltással, kóracél tartályban erjedt és 24 hónapig érlelődött 500 literes új magyar tölgyfahordóban. Izgatott várakozás előzte meg a 2017-es évjáratú 100% Kopár Villányi Franc borukat, hiszen már korán látszódott, hogy ez egy különleges évjárat lesz. A sejtés igazolást nyert, mert bekerült a Villány Franc TOP12-be, ami hatalmas elismerés a pincészetnek!

További, büszkeségre okot adó díjak:
Vinalies Internationales – Párizs 2021 -Nemzetközi borverseny – ARANY
Vinagora 2021- ARANY
Pannon Borrégió 2021 – TOP25 

Alkohol: 15%.

Heaven Chocolate – Szarvas tábla tejcsokoládé (100g) – Egy 41%-os prémium tejcsokoládéból készült markáns táblát ékít ez a szarvas az állatkedvelők és a vadászok örömére. Kitűnő kézműves csokoládé Pécsről.!

Ősi Gábor Pincészete Mustra borlekvár (230g) – Ezt a különlegességet Ősi Gábor Pincészete készíti Villányban. A borlekvár nagyon sokat megőriz a bor jótékony hatásaiból, s mindezt gyakorlatilag alkoholtartalom nélkül. 230 g lekvár 4 dl Muscat Ottonel és Tramini borokból készül szegfűszeg, fahéj hozzáadásával, persze titkos recept alapján. A Mustra borlekvár sütemények, desszertek kiváló kísérője, de érdemes palacsintában is megkóstolni!

Ikon Bock “Portagéza” (Portugieser) borszappan (90g) – Ez a szappan a család bármely tagjának képes kényeztető fürdőzést nyújtani, ám a testes Bock Portagéza (Portugieser) tartalma miatt inkább férfias jellegű. A Bock szőlőmagolaj, mely táplálja, puhítja, és regenerálja a bőrt, igazi garancia minden bőrtípus számára, de ezt még fokozták a mellé párosított shea vajjal. Enyhe radírozó hatását a Bock szőlőmag őrleménynek köszönheti, mely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, ezáltal újítja meg a bőr struktúráját. Illatát a Bock Portagézának köszönheti, mely igazán kellemes, gyümölcsös, ezt hozzáadott anyaggal elnyomni vétek lett volna. Tökéletes egy fáradt nap végén, hogy felélénkítse tested, lelked, és újult erővel tudj egy romantikus vacsorához ülni kedveseddel.

 

Egyedi ajándék különleges alkalmakra

Kosár