Aranyos

21.200 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img
Kategória:

Menő ajándék férfiaknak

 

Okozz meglepetést valakinek ezzel az ajándékkal, de csak ha szereti az édes ízeket! fahéjas mandula, csokipraliné, karamella, isteni csokik és kitűnő kávé egy csomagban.

 

Kaldeneker Lekvárosház Fahéjas mandulaszemek (160g) – Mennyei édességet kínálunk: ropogós mandulaszemek fahéjba burkolva. Nagyon mutatós és isteni finom!

Stühmer Csokoládékrémes praliné (66g) – Étcsokoládékrémmel töltött 54%-os étcsokoládé és tejcsokoládékrémmel töltött 42%-os tejcsokoládé.

Sweetic Krémes karamella (150g) – Krémes, fenséges ízű karamella süteményekhez, hobby bonbonkészítéshez – vagy önmagában, csak mert szereted:)

Heaven Chocolate – Szarvas tábla tejcsokoládé (100g) – Egy 41%-os prémium tejcsokoládéból készült markáns táblát ékít ez a szarvas az állatkedvelők és a vadászok örömére. Kitűnő kézműves csokoládé Pécsről.

Luis Ír krém whisky tejcsokoládéban (díszdobozban, 90g) – Folyékony ír krém whiskyvel töltött csokoládé különlegesség díszdobozban. A tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább: 32%. A csokoládé bevonat legalább: 45%, alkoholtartalma: legfeljebb: 4,5%.

Luther Teaház Costa Rica Tarrazu 100 % arabica szemeskávé (125g) – Karakter és íz. A „Costa Rica Tarrazu” a világ legjobb kávéinak egyike. Ez a kávé kistermelőktől származik San Marcos de Tarrazu és a Santa Maria de Dota-ból, a Costa Rica-i Tarrazu kávé régióból. Kizárólag kézzel szedik, ami garantálja, hogy csak az érett, vörös kávészemeket használják fel.
A Castro Jimenez család, amely régóta kapcsolatot tart fenn a régió kistermelőivel, a kávébabot saját, kiváló minőségű termelőüzemében dolgozza fel.

 

Egyedi ajándékbox

Kosár