A nyertes

23.700 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img
Kategória:

Kézműves ajándékcsomag férfiaknak

 

Többszörösen díjnyertes összetevőket tartalmazó – elsősorban férfiaknak szánt – kézműves ajándékcsomag nagyon elegáns, kézzel készített, fehér díszdobozban.

 

Szende Pince Kopár Villányi Franc 2017 (száraz, 0,75l) – Alacsony tőketerheléssel termesztették, október közepén szüretelték a legendás villányi Kopár dűlőben. Fajélesztős beoltással, kóracél tartályban erjedt és 24 hónapig érlelődött 500 literes új magyar tölgyfahordóban. Izgatott várakozás előzte meg a 2017-es évjáratú 100% Kopár Villányi Franc borukat, hiszen már korán látszódott, hogy ez egy különleges évjárat lesz. A sejtés igazolást nyert, mert bekerült a Villány Franc TOP12-be, ami hatalmas elismerés a pincészetnek! Alkoholtartalom: 15%.

További, büszkeségre okot adó díjak:
– Vinalies Internationales – Párizs 2021 -Nemzetközi borverseny – ARANY
– Vinagora 2021- ARANY
– Pannon Borrégió 2021 – TOP25 

Megtalálod Exkluzív névre hallgató faládás borválogatásunkban is!

Sweetic Törökmogyoró tonkababbal, kávéval – párnadobozos kiszerelés (50g) – Az aromás, illatos, tökéletesen kerekszemű mogyorót megpörkölik, majd selymes, tonkababbal ízesített 40%-os kakaótartalmú ghánai tejcsokoládéba burkolják a végén pedig pörkölt brazil kávétöretben hempergetik meg. A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó drazsé egy különleges képzeletbeli utazásra visz bennünket az ízek világába, ahol az egzotikus aromák harmonikus egybecsengését a különféle textúrák jelenléte teszi még izgalmasabbá. Academy of Chocolate (A.O.C.) és Great Taste Awards díjas kézműves termék!

Fabric Csokoládé Citromos-fahéjas pekándió (100g) – Karamellizált pekándió citromos-fahéjas fehércsokiban. AOC ezüstérmes termék! Nem tartalmaz aromát, színezéket vagy bármilyen más nem természetes ízesítést! Igazán fantasztikus ízvilágú, külüönleges csemege! A Fabric Csokoládé eddig több, mint 12 különböző elismerést kapott a világ legnehezebb csokoládéversenyein – úgy, mint például az Academy of Chocolate Awards-on, az International Chocolate Awards-on és a Great Taste Awards-on.

ChocoMe Tejcsokoládé pekándióval, ribizlivel és pisztáciával (110g) – 43%-os kézműves tejcsokoládé, liofilizált (fagyasztva szárított) pirosribizli szemekkel, Brontei pisztáciával és pekándióval a fantasztikus összhang kedvéért.

 

Kézzel készített fehér díszdoboz zöld szatén szalaggal

Kosár