Csinos

12.500 Ft

Ajándékba adod a terméket?
gift_pack_img
Kategória:

Villányi borválogatás

 

Ősi Gábor Pincészete Kékfrankos siller (száraz 0,75l) – A siller bor a színét tekintve a vörös- és a fehérbor között áll. A siller bor a vörösbornál kevesebb, de a rozénál hosszabb időt tölt héjon áztatással, így színe is mélyebb, teltebb. A rozéborok és a sillerek közötti legfőbb különbség az, hogy utóbbiak egy ideig együtt erjednek a törköllyel, így kapják meg jellegzetes, vörösborra hasonlító, ám lényegesen lágyabb ízüket. Kékfrankos szőlőből készült, rövid héjon erjesztéssel. Illatában és ízében bódító gyümölcsösségét és frissességét lelhetünk –  élénk savtartalmú, elegáns bor, ideális ital a forró nyári estéken. Fogyasztását 10-14 fokra hűtve, paprikás ételekhez ajánljuk. Országos siller borverseny 2021: aranyérem!

Alkohol: 11.5%

Száraz, 0,75l

 

Szende Pince Irsai Olivér 2023 (száraz, 0,75l) – Illatában az újboros frissesség mellet megjelenik a szőlővirág és a friss fűszerek. Nagyon jó ivású, szép savakkal rendelkező, kirobbanóan gyümölcsös bor.

Alkohol: 11%

Száraz, 0,75l

 

Ősi Gábor Pincészete Rosé cuvée (száraz 0,75l) – Kékfrankos és Pinot Noir szőlőből készült. Gazdag illat-és ízvilága üde frissességgel párosulva, fekete ribizlire emlékeztető illatjegyekkel adja sajátos karakterét. Tésztákhoz, halakhoz, friss salátákhoz ajánljuk fogyasztani, 8 -10 C°-on.

Alkohol: 13%

Száraz, 0,75l

Fekete boros doboz

*A boros dobozban látható borok csak illusztrációként szolgálnak, a borválogatás a leírásban és az első képen szereplő borokból áll!)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csinos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár